QUI SOM?

MAX2PROTECT

Max2Protect és una empresa espanyola líder en la producció de nanomaterials. Ens especialitzem en el desenvolupament, producció y comercialització de solucions amb nanopartícules. Tenim els productes basats en nanoparticules més innovadores del sector de la pintura i revestiment industrial. Per aquest motiu, comercialitzem per tota Espanya i la comunitat europea.

Som una empresa que porta en el sector tecnològic i social més de cinc anys, compromesa amb els seus clients y respectant els valors socials i mediambientals.

Fa un any, vam començar a augmentar l’inversió en el desenvolupament de la nanotecnologia por portar-la a nivel industrial i social, oferint una gran varietat de productes que porten aplicada la nanotecnologia que et facilitaràn el teu dia a dia.

Somos una empresa que lleva en el sector tecnológico y social más de cinco años, comprometida con sus clientes y respetando los valores sociales y medioambientales. 

Hace un año atrás, comenzamos a aumentar la inversión en el desarrollo de la nanotecnología para llevarlo a nivel social e industrial, ofreciendo una extensa baraja de productos que llevan aplicada la nanotecnología que te facilitarán en tu día a día. 

PROFESSIONALITAT

Venda a professionals del sector industrial o a particulars. Brindem atenció específica al client dedicat a multitud de sectors com, retail, hosteleria, salut, educació, industria i serveis.

SERVEI RETAIL

Contem amb  distribuïdors a tota Espanya que ofereixen els seus serveis i atenció en el sector industrial i social. A més, oferim assesorament de qualitat i solucions per a supermercats, negocis o per la industria del retail en general enfocat al client final.

ASSESSORAMENT

Amb el nostre servei d’atenció al client, t’assessorem per cobrir les necessitats de millora en els teus projectes .

El teu benestar i seguretat a les nostres mans